ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έκανε τη μπάζα του με ψευδείς παραστάσεις - Πώς κορόιδεψε δύο γυναίκες

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έκανε τη μπάζα του με ψευδείς παραστάσεις - Πώς κορόιδεψε δύο γυναίκες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Τετάρτη (3/10) διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εναντίον αλλοδαπού, από τη Γεωργία, ηλικίας 42 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγιναν καταγγελίες στην ΑΔΕ Αμμοχώστου, ότι ο 42χρονος σε δύο περιπτώσεις, κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2018, φέρεται να απόσπασε χρηματικά ποσά ύψους 1,800 και 1,700 ευρώ αντιστοίχως από δύο γυναίκες από τη Ρωσία, επισκέπτριες στην Κύπρο που διέμεναν στην Αγία Νάπα, στις οποίες υποσχέθηκε ότι θα τους εξασφάλιζε άδεια παραμονής και εργασίας στην Κύπρο.

Από τότε, σύμφωνα με την καταγγελία των δύο γυναικών, ο 42χρονος παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες τους σταμάτησε να ανταποκρίνεται στις κλήσεις τους.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης (2/10) στην Ορόκλινη και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για πέντε ημέρες.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE