ΠΑΦΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Πολύ κακό για το τίποτα- Στην Ασφάλεια το θέμα

ΠΑΦΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ: Πολύ κακό για το τίποτα- Στην Ασφάλεια το θέμα

Πολυ κακό για το τίποτα, το μεσημέρι της Τετάρτης (3/10) όταν όχημα, για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και κατέληξε σε χωράφι, στην Πάφο.

Ενημέρωση του ThemaOnline από την Αστυνομία, αναφέρει ότι ευτυχώς δεν αναφέρθηκε οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός, ενώ μέχρι και τις 14:00 κανένας από τους επιβαίνοντες δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


Πάντως, πληροφορίες που ήθελαν μέλη της Αστυνομίας να βρίσκονται στο σημείο για έρευνες, διαψεύδονται αφού πέραν των υλικών ζημίων δεν υπήρχε οτιδήποτε, έτσι το θέμα θα διευθετηθεί από την ασφαλιστική εταιρία με την οποία έχει συμβόλαιο ο οδηγός.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Ικανοποίηση ΠτΔ για την πορεία υλοποίησης των μέτρων για στήριξη - Το μεγάλο στοίχημα και τα νέα σχέδια

Την ικανοποίηση του από την πορεία υλοποίησης των όσων ανακοίνωσε η Κυβέρνηση σε σχέση με τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE