ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις

Ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό για την προστασία των νέων από τις εξαρτήσεις

Με κύριο θέμα την προστασία των νέων από τις εξαρτησιογόνες ουσίες και το πώς μπορεί να συμβάλει ο αθλητισμός σε αυτή τη προσπάθεια, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (3/10) στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ευρεία σύσκεψη αθλητικών και όχι μόνο φορέων του τόπου.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Σύμβουλος του Προέδρου σε θέματα αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης είπε πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας με θέμα στην ατζέντα το πώς ο αθλητισμός μπορεί να σταθεί ως ασπίδα προστασίας ενάντια στις εξαρτησιογόνες ουσίες.
 
Στη συνάντηση όπως είπε, συμμετείχαν όλοι οι αθλητικοί φορείς όπως επίσης και ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας. «Έχουμε βάλει χρονοδιαγράμματα και εκείνο που θέλουμε είναι ακόμη περισσότερο και καλύτερο συντονισμό από όλους τους φορείς. Θα υπάρξουν συναντήσεις κάθε μήνα οπότε θα έχουμε και χρονοδιαγράμματα και πώς αυτά υλοποιούνται», κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top