ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε δύο χρόνια μετά - 'Έσπασε' στο ξύλο 34χρονο

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε δύο χρόνια μετά - 'Έσπασε' στο ξύλο 34χρονο

Φως σε υπόθεση που διαδραματίστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια δίνει η Αστυνομία μετά τη σύλληψη 27χρονου που φέρεται να εμπλέκεται σε καυγά, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να διακομισθεί στο ΓΝ Πάφου βαριά τραυματισμένος ένας 34χρονος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Τρίτη (2/10) συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Το επεισόδιο είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2016 στην τουριστική περιοχή της Αγίου Αντωνίου.

Όπως ανέφερε στις ανακριτικές αρχές ο παραπονούμενος, ένας 34χρονος Παλαιστίνιος, ο ύποπτος που κατάγεται από την Γεωργία φέρεται να τον κτύπησε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κτυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και να νοσηλευτεί στο ΓΝ Πάφου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE