Θύμα επίθεσης δημοσιογράφος από ληστή στο σπίτι της - Έβαζε για ύπνο το δίχρονο της

Θύμα επίθεσης δημοσιογράφος από ληστή στο σπίτι της - Έβαζε για ύπνο το δίχρονο της

Επίθεση από ληστή δέχθηκε δημοσιογράφος μέσα στο σπίτι της, ενώ βρισκόταν μαζί με το δίχρονο παιδί της.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η ίδια, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ έβαζε το παιδί για ύπνο, ληστής που είχε μπει σπίτι της τη χτύπησε στο κεφάλι με βαρύ αντικείμενο, ενώ στη συνέχεια την έδεσε με σεντόνι και τη φίμωσε με μονωτική ταινία.

Όλα αυτά, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, έγιναν μπροστά στα μάτια παιδιού της, ενώ ο ληστής τη χτυπούσε για να του πει που έχει χρήματα και κοσμήματα.

Στη συνέχεια, ο δράστης έφυγε, εκείνη κατάφερε να λυθεί μετά από δύο ώρες και τότε κάλεσε σε βοήθεια.

Γείτονάς της που την άκουσε, κάλεσε την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του κακοποιού.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE