ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Η κατάσταση του 58χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Η κατάσταση του 58χρονου

Με κάταγμα στο πόδι, τη γλύτωσε ο 58χρονος Τουρκοκύπριος που το πρωί της Τρίτης (2/10), έπεσε σε φρεάτιο ανελκυστήρα βάθους 2 μέτρων.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, ο 58χρονος φέρει κάταγμα στο πόδι και ως εκ τούτου, η κατάσταση της υγείας δεν εμπνέει οποιαδήποτε ανησυχία.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το πρωί της Τρίτης (2/10) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για εργατικό ατύχημα στην οδό Σαπφούς στο Στρόβολο σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία.

Για το περιστατικό, ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως, ενώ ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.