ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Η κατάσταση του 58χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Η κατάσταση του 58χρονου

Με κάταγμα στο πόδι, τη γλύτωσε ο 58χρονος Τουρκοκύπριος που το πρωί της Τρίτης (2/10), έπεσε σε φρεάτιο ανελκυστήρα βάθους 2 μέτρων.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, ο 58χρονος φέρει κάταγμα στο πόδι και ως εκ τούτου, η κατάσταση της υγείας δεν εμπνέει οποιαδήποτε ανησυχία.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το πρωί της Τρίτης (2/10) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για εργατικό ατύχημα στην οδό Σαπφούς στο Στρόβολο σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία.

Για το περιστατικό, ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως, ενώ ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE