Έταζε να τους βρει δουλεία στην Κύπρο -Τους 'έφαγε' τα λεφτά και εξαφανίστηκε

Έταζε να τους βρει δουλεία στην Κύπρο -Τους 'έφαγε' τα λεφτά και εξαφανίστηκε

Στη σύλληψη 42χρονου, προχώρησε την Τρίτη (2/10) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελίες που δέχθηκε η Αστυνομία, ο 42χρονος φέρεται σε δύο περιπτώσεις, κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2018, να απόσπασε χρηματικά ποσά €1,800 και €1,700, από δύο γυναίκες, υποσχόμενος ότι θα τους εξασφάλιζε άδεια παραμονής και εργασίας στην Κύπρο.

Έκτοτε, σύμφωνα με τις δύο παραπονούμενες, ο 42χρονος, σταμάτησε να ανταποκρίνεται στις κλήσεις τους.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE