ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στα δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο νεκρών- Η κατάσταση των τραυματιών

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Στα δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο νεκρών- Η κατάσταση των τραυματιών

Με αίμα βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος ενώ δύο οικογένειες ντύθηκαν στα «μαύρα» θρηνώντας τον χαμό αγαπημένων τους προσώπων. Ήρθαν στην Κύπρο για να εργαστούν και το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά και πρόωρα. 24 ετών το ένα θύμα, 36 χρόνων ο δεύτερος νεκρός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη μία σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης 2/10, ενώ 45χρονος οδηγούσε αρθρωτό όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αποσυναρμολογήθηκε ο άξονας μετάδοσης κίνησης του αρθρωτού οχήματος και έπεσε στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, το οποίο παρεξέκλινε προς τα δεξιά και συγκρούστηκε πλευρικά με διπλοκάμπινο αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος.

Στο όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος επέβαιναν ακόμη τρία πρόσωπα ηλικίας 26, 39 και 24 ετών. Ακολούθως, ο 36χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του αρθρωτού οχήματος. Το διπλοκάμπινο ακολουθούσε 41χρονος, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο τύπου βαν, το οποίο προσέκρουσε επίσης στον άξονα του αρθρωτού.

Οι επιβαίνοντες του διπλοκάμπινου εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος και απεγκλωβίστηκαν από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των Νabil Μekhail Υousef Salib 36 ετών και Κirollos Sobhy Νagies Αbaskhroun 24 ετών και οι δύο από την Αίγυπτο.

Ο 26χρονος διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολυτραυματισμό και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο 39χρονος, υπέστη πολλαπλά κατάγματα και κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top