ΕΞΕΛΙΞΗ με τον παίκτη που ΗΘΕΛΕ ο ΑΠΟΕΛ!

ΕΞΕΛΙΞΗ με τον παίκτη που ΗΘΕΛΕ ο ΑΠΟΕΛ!

Ο Ούγκο Κάιπερς όπως σας είχε αποκαλύψει το Themasports ήταν στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ το θερινό παζάρι που μας πέρασε.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα: Στη ΛΙΣΤΑ μεγάλης κυπριακής ομάδας ο Κάϊπερς! (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ)

Εξέλιξη είχαμε με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή καθώς ο Εργοτέλης ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για την επιβολή προστίμου στον Ούγκο Κάιπερς, συσχετίζοντας την υπόθεση με εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί η υπόθεση της επιβολής προστίμου στον Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος από το καλοκαίρι δεν έχει παρουσιαστεί σε προπόνηση του Εργοτέλη. Ωστόσο, ο δικηγόρος της κρητικής ΠΑΕ, Δημήτρης Καρπετόπουλος, ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης, καθώς η υπόθεση φέρεται να έχει κοινά στοιχεία με εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και ως εκ τούτου θα πρέπει να παρθεί πρώτα απόφαση για εκείνη, ώστε να υπάρχει δεδικασμένο.

Εντέλει, η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 5 Νοεμβρίου, οπότε και θα τη συζητήσει ξανά η Επιτροπή.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE