ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος που σημειώθηκε το δυστύχημα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος που σημειώθηκε το δυστύχημα

Ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά, ο οποίος είχε κλείσει λόγω σοβαρής οδικής σύγκρουσης, έχει δοθεί στην κυκλοφορία ανακοινώνει η Αστυνομία

Στην περιοχή υπάρχει πυκνή τροχαία κίνηση και ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE