ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος - Ουρές χιλιομέτρων

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κλειστός παραμένει ο αυτοκινητόδρομος - Ουρές χιλιομέτρων

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι ο αυτοκινητόδρομος παραμένει κλειστός λόγω του τροχαίου.

Λόγω σοβαρής οδικής σύγκρουσης ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την Παρεκκλησιά, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, παραμένει κλειστός, ενώ γίνεται εκτροπή της τροχαίας κίνησης από την έξοδο Παρεκκλησιάς προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενά τους οχήματα.

*H κεντρική φωτογραφία είναι από το CyPoliceCheckpoint

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE