ΔΗΚΟ: Ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος - Διαδέχεται τη Χριστιάνα Ερωτοκρίτου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΗΚΟ: Ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος - Διαδέχεται τη Χριστιάνα Ερωτοκρίτου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο έχει από την Τρίτη (2/10) το Δημοκρατικό Κόμμα.

Μετά την παραίτηση της Χριστιάνας Ερωτοκρίτου, λόγω εκλογής της στη θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΚΟ, η θέση παρέμενε ακέφαλη.

Έτσι, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΚΟ συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης και εξέλεξε στη θέση αυτή τον Πανίκο Λεωνίδου.

Ο βουλευτής Λεμεσού διαδέχεται τη Χριστιάνα Ερωτοκρίτου σε ένα δύσκολο πόστο εντός και εκτός Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ανθυποψήφιος του Πανίκου Λεωνίδου ήταν ο Μαρίνος Μουσιούττας, ο οποίος υποστηρίχθηκε από τους Άγγελο Βότση και Γιώργο Προκοπίου.

Ωστόσο, ο κ. Λεωνίδου, με πέντε ψήφους είναι ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Ο ΓΓ ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Υποστρατήγου Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ ‘Αλαμ στη θέση του Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE