Το επίσημο πρόγραμμα του Απόλλωνα ενόψει Μαρσέιγ

Το επίσημο πρόγραμμα του Απόλλωνα ενόψει Μαρσέιγ

Ανακοίνωση Απόλλωνα για το επίσημο πρόγραμμα ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Αναλυτικά:

«Την Τετάρτη (03/10) στις 18:30 στο χώρο συνεντεύξεων του ΓΣΠ ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Αυγουστή θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Μαρσέιγ.

Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο κυρίως γήπεδο του ΓΣΠ η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από τον αγώνα της Πέμπτης (04/10).

Αργότερα (20:30) ο τεχνικός της Μαρσέιγ θα μιλήσει στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε, στο χώρο συνεντεύξεων του ΓΣΠ.

Η προπόνηση του Απόλλωνα θα είναι ανοιχτή στα Μ.Μ.Ε για 15’.

*** Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους πριν από τις δημοσιογραφικές διασκέψεις των δυο προπονητών το απόγευμα Τετάρτης (03/10) στο ΓΣΠ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.