Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη το Κόμμα Κυνηγών Κύπρου για την τοποθέτηση δηλητήριων σε διάφορες περιοχές στην επαρχία Πάφου.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το κόμμα, τη Δευτέρα 01/10 βρέθηκαν σε πολλές περιοχές της επαρχίας Πάφου δηλητήρια.
Δηλητήρια τα οποία είναι άμεσος κίνδυνος στα σκυλιά των κυνηγών, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο κατανάλωσής τους από τα ζωντανά, με τα τραγικά αποτελέσματα που κάτι τέτοιο θα είχε.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το κόμμα προβαίνει συχνά σε αναρτήσεις τοποθεσιών όπου βρέθηκαν δολώματα με δηλητήριο από κυνηγούς.
Παράλληλα εξαπολύουν και δριμεία επίθεση προς άπαντες καθώς όπως αναφέρουν δεν γίνονται ενέργειες για αποφυγή αυτών των ενεργειών.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Η Αστυνομία κωφεύει. Η Υπηρεσία Θήρας δεν ασχολείται. Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις λένε ότι δεν είναι αρμοδιότητα τους».
«Ας μας ενημερώσει κάποιος ποιος είναι αρμόδιος να κάνει κάτι για αυτή την κατάσταση», καταλήγει η ανάρτησή του κόμματος.
Δείτε την ανακοίνωσή τους:
Μ.Μ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις