ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μήνυμα Πούτιν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το μήνυμα Πούτιν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Με την ευκαιρία της επετείου της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έλαβε συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν.

Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος Πούτιν ανέφερε ότι «οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Κύπρου, που βασίζονται σε καλές παραδοσιακές σχέσεις φιλίας, όπως επίσης και η πολιτιστική και πνευματική εγγύτητα, εκτιμιούνται τα μέγιστα από τη χώρα μου. Είμαι βέβαιος ότι με τις κοινές μας προσπάθειες θα διασφαλίσουμε την περαιτέρω ενίσχυση της εποικοδομητικής διμερούς συνεργασίας μας σε διάφορους τομείς.

Θα ήθελα να επαναβεβαιώσω ότι η χώρα μας είναι o συνεπής υποστηρικτής της επίτευξης μιας δίκαιης, συνολικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού προς το συμφέρον ολόκληρου του πληθυσμού στο νησί. Αυτό θα ανταποκριθεί πλήρως στους σκοπούς της ενίσχυσης της ασφάλειας και της σταθερότητας στην Ευρώπη και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top