ΚΥΠΡΟΣ: «Κίνδυνος – θάνατος» ο οδηγός – Δεν φαινόταν το όχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Κίνδυνος – θάνατος» ο οδηγός – Δεν φαινόταν το όχημα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απίστευτο πόσα πράγματα φόρτωσε στο όχημά του ο οδηγός διπλοκάμπινου.

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ» δείχνει ένα διπλοκάμπινο όχημα να κινείται στον δρόμο, υπερφορτωμένο με πολύ βαριά αντικείμενα.

Μάλιστα, όπως θα δείτε, από την πίσω όψη, το όχημα δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου!

Βλέποντας την εν λόγω φωτογραφία, μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί την επικινδυνότητα που προκαλείται.

Κίνδυνο δεν διατρέχει μόνο ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος λόγω της περιορισμένης ορατότητας (σ.σ. ειδικότερα προς τα πίσω) που προφανώς έχει, αλλά και οι υπόλοιποι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE