ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Ατελείωτη ουρά κυπριακών οχημάτων στο οδόφραγμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ

ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Ατελείωτη ουρά κυπριακών οχημάτων στο οδόφραγμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ

Σύμφωνα με τ/κ μέσα ενημέρωσης, πολλοί Ελληνοκύπριοι, προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, το βράδυ της Δευτέρας (1/10).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Kibrisgazetesi, οι Ε/κ με την ευκαιρία του τριημέρου λόγω της αργίας για την 1η Οκτωβρίου (σ.σ. ανεξαρτησία της Κύπρου), επισκέφθηκαν τα κατεχόμενα για διακοπές.

Το βράδυ της Δευτέρας (1/10) όταν οι Ελληνοκύπριοι επέστρεφαν στις ελεύθερες περιοχές, λόγω και των ελέγχων που γίνονται στο οδόφραγμα, τα οχήματα σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων.

Σημειώνεται ότι αρκετά τ/κ μέσα ασχολήθηκαν με τους Ε/κ που μετέβησαν στα κατεχόμενα, την ημέρα μάλιστα που η Κυπριακή Δημοκρατία είχε την τιμητική της. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.