ΠΑΦΟΣ: Περιπέτεια για ζεύγος Κινέζων - Χάθηκαν στο Δάσος

ΠΑΦΟΣ: Περιπέτεια για ζεύγος Κινέζων - Χάθηκαν στο Δάσος

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποίησε η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό ζεύγους Κινέζων, που χάθηκαν στο Δάσος αργά το απόγευμα της Δευτέρας (1/10).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 19:00 το απόγευμα λήφθηκε τηλεφώνημα στην Αστυνομία από Κινέζο επισκέπτη ηλικίας 35 ετών ότι μαζί με την φίλη του 31 ετών επίσης από την Κίνα, ενώ πήγαν για περιδιάβαση στο Δάσος στην τοποθεσία «Γέφυρα του Ρουθιά» σε κάποιο σημείο της διαδρομής έχασαν τον προσανατολισμό τους.

Επίσης ανέφεραν πως το όχημα τους ακινητοποιήθηκε μετά από κάποιο μηχανικό πρόβλημα που παρουσίασε.

Μετά την ενημέρωση που έτυχε η Αστυνομία διενεργήθηκε επιχείρηση με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Στις έρευνες συνέδραμε και ελικόπτερο.

Το ζεύγος εντοπίστηκε στη 01:15 μετά τα μεσάνυκτα και στη συνέχεια η Αστυνομία τους οδήγησε στο σημείο που βρίσκονταν τα περίπολα.

Το ζεύγος ανέφερε στην Αστυνομία ότι ήταν καλά στην υγεία τους και ακολούθως επέστρεψαν στο κατάλυμα όπου διαμένουν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.