ΚΥΠΡΟΣ: Εξέλιξη στην υπόθεση των 32 κιλών – Συνεχίζεται η διερεύνηση

ΚΥΠΡΟΣ: Εξέλιξη στην υπόθεση των 32 κιλών – Συνεχίζεται η διερεύνηση

Υπό κράτηση βρίσκεται ο 24χρονος που «πιάστηκε» με 32 κιλά κάνναβης το βράδυ της Πέμπτης (27/9).

Ο νεαρός ήταν υπό παρακολούθηση και το όχημά του ανακόπηκε για έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λεμεσού παρά την έξοδο Αλεθρικού.

Στο πίσω μέρος εντοπίστηκε σακούλι με πεντέμισι κιλά μαριχουάνας. Ακολούθησε έρευνα σε κτηνοτροφικό υποστατικό της οικογένειας, όπου εντοπίστηκαν συσκευασίας με μαριχουάνα μεικτού βάρους 26,5 κιλών.

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/10) συνελήφθη για την ίδια υπόθεση και ένας 21χρονος.

Γύρω στις 18:40, μετά από μαρτυρία που εξασφάλισε η αστυνομία, έφθασε στα χνάρια του 21χρονου, ο οποίος συνδέεται με την υπόθεση και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.