Ο Ιταλός Υπουργός Οικονομικών επιστρέφει στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τον προϋπολογισμό

Ο Ιταλός Υπουργός Οικονομικών επιστρέφει στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τον προϋπολογισμό

Ο Ιταλός Υπουργός Οικονομικών Τζιοβάνι Τρία αποχώρησε εσπευσμένα από το Λουξεμβούργο για τη Ρώμη με σκοπό να ολοκληρώσει την κατάρτιση του ιταλικού προϋπολογισμού αφού προηγουμένως επιχείρησε να καθησυχάσει τους ομολόγους του στη συνεδρίαση του eurogroup, εν μέσω προειδοποιήσεων ότι απόκλιση από τα συμφωνημένα δεν θα γίνει ανεκτή.

Σύμφωνα με πηγές στο Λουξεμβούργο, με καλή γνώση των συζητήσεων, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβίσι φέρεται να είπε στον Τζιοβάνι Τρία ότι "στο τένις μπορείς μόνο να συζητάν εάν η μπάλα είναι στη γραμμή, όχι όμως εάν είναι σαφώς έξω από το γήπεδο".

Ο Ιταλός Υπουργός φέρεται αν καθησύχασε τους ομολόγους του για την πρόθεση της κυβέρνησής του να τηρήσει τις σχετικές δεσμεύσεις για μείωση του χρέους.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE