ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο παιχνίδι της ομάδας του Ρολάντ Σάλαϊ στην Μπουντεσλίγκα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στο παιχνίδι της ομάδας του Ρολάντ Σάλαϊ στην Μπουντεσλίγκα

Οπαδός της Άουγκσμπουργκ υπέστη καρδιακό επεισόδιο, στο περιθώριο του ματς με τη Φράιμπουργκ, ενώ απεβίωσε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο!

Ο άτυχος οπαδός κατέρρευσε στο νότιο «πέταλο» του γηπέδου, κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης που διεξήχθη χθες (30/09) στη «WWK Arena», με τη νίκη της Άουγκσμπουργκ με 4-1 επί της Φράιμπουργκ να… επισκιάζεται από τα άσχημα μαντάτα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

«Δυστυχώς, λάβαμε τα νέα ότι ο οπαδός που υπέστη καρδιακό επεισόδιο χθες πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της πόλης. Η Άουγκσμπουργκ θρηνεί με την οικογένεια και τους συγγενείς του αδικοχαμένου και τους εύχεται δύναμη σε αυτές τις δύσκολες ώρες», ανέφερε η σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας από την Βαυαρία στο Twitter.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE