ΣΚΑΝΔΑΛΟ τρελής φοροδιαφυγής – Ποιες ομάδες ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ τρελής φοροδιαφυγής – Ποιες ομάδες ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

Η εισαγγελία της Μαδρίτης διεξάγει τεράστια έρευνα για εντοπισμό 6,5 εκατ. ευρώ διαφυγόντων κερδών, ψάχνοντας τα στοιχεία 40+ ποδοσφαιριστών.

Η «El Mundo» αποκάλυψε ότι διεξάγεται σοβαρή και μεγάλης έκτασης εισαγγελική έρευνα στο ισπανικό ποδόσφαιρο και με ολίγον από μπάσκετ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εντολή έχει δοθεί από ανώτερο δικαστή της περιφέρειας της Μαδρίτης και έχει να κάνει με τα ονόματα 40 παικτών που πέρασαν ή αγωνίζονται ακόμα στο ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά και ορισμένους μπασκετμπολίστες. Ουσιαστικά η υπόθεση φέρεται να ασχολείται με τον εντοπισμό ενός ποσού της τάξης των 6,5 εκατ. ευρώ και αυτό αφορά αθλητές πολλών ομάδων, μεταξύ αυτών και των Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.

BEST OF TOTHEMAONLINE