Ο Πέδρο Κόντε για τις προτάσεις από ΑΠΟΕΛ και τις άλλες ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες

Ο Πέδρο Κόντε για τις προτάσεις από ΑΠΟΕΛ και τις άλλες ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες

Ο Πέδρο Κόντε μίλησε σε Μέσο της Ισπανία όπου και υποστήριξε πως ήθελαν να τον αποκτήσουν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός επιθετικός αναχώρησε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου για τα ΗΑΕ και την Μπανίγιας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον των τριών μεγάλων ελληνικών ομάδων που ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν αλλά και στην απόφασή του να αφήσει την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε ότι «Ενδιαφέρθηκαν για μένα Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αλλά εγώ αποφάσισα να περιμένω. Ο Ερυθρός Αστέρας και ο ΑΠΟΕΛ μου έκαναν επίσης πρόταση. Στο τέλος Ιουλίου μου ήρθε η πρόταση από την Μπανίγιας και έτσι οι άλλες αποδυναμώθηκαν».

Ενώ συμπλήρωσε ότι «Το Ντουμπάι είναι κάτι το συγκλονιστικό και όχι μόνο λόγω χρημάτων. Έπαιξα στον ΠΑΣ και επέλεξα να περιμένω, από την Μπανίγιας μου είπαν πως συνήθως δεν αποκτούν Ευρωπαίους γιατί είναι δύσκολο να προσαρμοστούν στις κλιματικές συνθήκες».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.