ΚΑΙΡΟΣ: Οι περιοχές που αναμένεται να πλήξει η κακοκαιρία - Πιθανή χαλαζόπτωση

ΚΑΙΡΟΣ: Οι περιοχές που αναμένεται να πλήξει η κακοκαιρία - Πιθανή χαλαζόπτωση

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (1/10) αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό ή και τα ανατολικά παράλια. Σε περιοχές των καταιγίδων δυνατό να σηµειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νότια, ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (2/10) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα αναπτύσσονται νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 29 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (3/10), την Πέµπτη (4/10) και την Παρασκευή (5/10) θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδικά αυξηµένες, ψηλές, κυρίως, νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο κατά το τριήµερο για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE