ΚΥΠΡΟΣ: Συνάντηση Καμένου- Αναστασιάδη με φόντο τους εορτασμούς

ΚΥΠΡΟΣ:  Συνάντηση Καμένου- Αναστασιάδη με φόντο τους εορτασμούς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είχε σήμερα (1/10)το πρωί συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο, ο οποίος εκπροσωπεί την ελληνική Κυβέρνηση στους εορτασμούς για την επέτειο της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολούθως, στην παρουσία των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατάθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του Εθνάρχη Μακαρίου Γ’, στο προαύλιο του Προεδρικού Μεγάρου.

Μετά το πέρας της συνάντησης δεν έγιναν δηλώσεις.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία από Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.