Κάλια Ελευθερίου: Φόρεσε το πιο καυτό μαγιό της...χειμωνιάτικα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάλια Ελευθερίου: Φόρεσε το πιο καυτό μαγιό της...χειμωνιάτικα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τι κι αν στην πρωτεύουσα γινόταν χαλασμός Κυρίου, με πλημμύρες και καταστροφές, η Κάλια δεν λέει να αποχωριστεί την καλοκαιρινή της διάθεση.

Η γνωστή παρουσιάστρια την Κυριακή 30/9 μας έκανε να αισθανθούμε πως ακόμη είναι Αύγουστος, παρόλο που μας κατέκλυσε η κακοκαιρία. Απολαμβάνοντας τις ανέσεις ξενοδοχείου στην Λάρνακα, η Κάλια φόρεσε το πιο καυτό μαγιό που διαθέτει στη ντουλάπα της.

Μετά από αναρτήσεις της παρουσιάστριας, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να γράψουν κολακευτικά σχόλια, κυρίως για το καλλίγραμμο σώμα της.

Δείτε τις φωτογραφίες της παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE