Τραγικό τέλος σε κόντρα με οχήματα πολυτελείας - VIDEO

Τραγικό τέλος σε κόντρα με οχήματα πολυτελείας - VIDEO

Νεκρός ένας οδηγός, τραυματίας και ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ στην Σλοβακία, μετά από τροχαία σύγκρουση, κατά τη διάρκεια παράνομου αγώνα ταχύτητας με αυτοκίνητα πολυτελείας.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα ‘Liveleak’, την Κυριακή (30/9), φαίνονται τρείς οδηγοί από την Πολωνία, οδηγώντας μια Μερσέντες, μια Φεράρι και μια Πόρσε, να αγνοούν την λευκή γραμμή στο δρόμο και να προσπερνούν, κατά τη διάρκεια παράνομου αγώνα ταχύτητας.

Κατά τη διάρκεια προσπεράσματος, το προπορευόμενο όχημα του παράνομου αγώνα, προσπαθεί την τελευταία στιγμή να πραγματοποιήσει ελιγμό για να αποφύγει την σύγκρουση, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

Τραγικός απολογισμός, ο άδικος χαμός ενός οδηγού σαλούν οχήματος, ο οποίος βρισκόταν κανονικά στην λωρίδα του, όταν συνέβη το δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο:

 

X.Z.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου σε βάρος 49χρονου στο προαύλιο της οικίας του, στην Πύλα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής (13/07).

BEST OF TOTHEMAONLINE