Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου! Τι έγινε στο Ομόνοια – Ανόρθωση και τα υπόλοιπα

Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης του Κυπέλλου! Τι έγινε στο Ομόνοια – Ανόρθωση και τα υπόλοιπα

Συνεχίστηκε σήμερα Κυριακή η αγωνιστική δράση με τις πρώτες αναμετρήσεις της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Νέων U19 Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας.

Η αυλαία άνοιξε χθες με το 4-1 της Ομόνοιας Λευκωσίας επί της Ανόρθωσης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φιλίππου (10′) και η Ομόνοια πήρε τη νίκη από τέρματα που πέτυχαν οι Τζιωνής (52′), Κακουλλής (60′), Χαραλάμπους (77′) και Πρατσής (83′).

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Αγία Νάπα – ΕΝΑΔ…9-0
ΠΑΕΕΚ – ΠΟ Ορμήδειας…8-0
Αναγέννηση Δερύνειας – Ολυμπιακός…1-2
ΑΕΚ – Άρης…5-1
Πάφος FC – ΘΟΪ Λακατάμιας…3-1
Εθνικός Άσσιας – Εθνικός Άχνας…3-4
Διγενής Μόρφου – Ερμής Αραδίππου…3-4
Απόλλωνας – Αλκή Ορόκλινης…7-2
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – Πέγεια 2014…6-3
ΑΠΟΕΛ – ΕΝ Παραλιμνίου…4-4
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Νέα Σαλαμίνα…1-1
ΑΕΛ – ΑΣΙΛ Λύσης…4-0

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE