Πήρε τα πάνω της η Μπέρνλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε τα πάνω της η Μπέρνλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπέρνλι ανέβαζει ρυθμό, πέρασε νικηφόρα από την Ουαλία (2-1 την Κάρντιφ) και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. 

Η Μπέρνλι πήρε τα πάνω της και αφήνει στην άκρη το εφιαλτικό ξεκίνημα. Μετά την τεσσάρα στην έδρα της κόντρα στη Μπόρνμουθ, πέρασε νικηφόρα κι από την Ουαλία, επικρατώντας 2-1 της Κάρντιφ. Ετσι, βρέθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 51′ με τον Γκούντμουντσον, στο πρώτο σουτ εντός στόχου που έκαναν στο ματς. Μάλιστα, ήταν το πρώτο τέρμα του Ισλανδού από τον Φεβρουάριο του 2018. Η Κάρντιφ απάντησε και στο 60ο λεπτό ο Μέρφι βρήκε δίχτυα, σημειώνοντας το πρώτο του γκολ στην Premier League. Δέκα λεπτά αργότερα ο Βόουκς διαμόρφωσε το 2-1 για τη Μπέρνλι. 
 

πηγή:gazzetta.gr

 
 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE