Πένθος για την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα

Πένθος για την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, «έφυγε» την Παρασκευή (28/9) ο Γρηγόρης Καραγκούνης, σύζυγός της αδερφής του κ. Τσίπρα, Ζανέτ, και επιχειρηματίας στο επάγγελμα, σε ηλικία 58 ετών.

To ζεύγος είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Την περασμένη Κυριακή (23/9), πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ο πρωθυπουργός είχε επισκεφτεί το Ευγενίδειο Νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν ο εκλιπών.

Η κηδεία του γαμπρού του πρωθυπουργού, ο οποίος καταγόταν από την Κυψέλη Αγρινίου, τελέσθηκε το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στον Διόνυσο Αττικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.