Με ΓΚΟΛΑΡΑ στο 89΄, έσωσε το βαθμό η Λίβερπουλ απέναντι στη Τσέλσι! – ΒΙΝΤΕΟ

Με ΓΚΟΛΑΡΑ στο 89΄, έσωσε το βαθμό η Λίβερπουλ απέναντι στη Τσέλσι! – ΒΙΝΤΕΟ

Τσέλσι και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τη Μάντσεστερ Σίτι να βγαίνει κερδισμένη αφού ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ματς της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς Τσέλσι και Λίβερπουλ έμειναν στο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά οι «μπλε» προηγήθηκαν στο 25’ με τον Αζάρ, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά τον Άλισον και σκόραρε για δεύτερη φορά σε διάστημα 3 ημερών εις βάρος της ομάδας του Κλοπ.

Στο τελευταίο ημίωρο το παιχνίδι έγινε… ροντέο με φάσεις εκατέρωθεν. Στο 64’ ο σκόρερ των Λονδρέζων αστόχησε σε μοναδικό τετ-α-τετ, με τον Άλισον να τον νικά κατά κράτος, ενώ στο 70’ ο Σακίρι είχε πολύ καλή ευκαιρία, όμως το πλασέ του από το ύψος του πέναλτι κατέληξε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Νταβίντ Λουίζ έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Τσέλσι θα έφευγε με τους 3 βαθμούς, ήρθε η «χρυσή» αλλαγή του Κλοπ, Στάριτζ, να πετύχει το γκολ της χρονιάς με ένα καταπληκτικό σουτ στο 89’, το οποίο κατέληξε στο «παραθυράκι» της εστίας του Κέπα.

Κάπως έτσι, Τσέλσι και Λίβερπουλ έμειναν στο 1-1 και… ευνόησαν τη Μάντσεστερ Σίτι που αναρριχήθηκε στην κορυφή.

Αυτό ήταν το 2ο συνεχόμενο «Χ» για την ομάδα του Σάρι, ενώ οι «κόκκινοι» είχαν την πρώτη τους απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.


Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1
(5′ Άντερσον, 43′ αυτ. Λίντελοφ, 74′ Αρναούτοβιτς – 71′ Ράσφορντ)

Άρσεναλ-Γουότφορντ 2-0
(80′ Κάρτκαρτ (αυτ), 83′ Οζίλ)

Έβερτον-Φούλαμ 3-0
(57′, 89′ Σίγκουρτσόν, 66′ Τοσούν)

Χάντερσφιλντ-Τότεναμ 0-2
(26′, 34′ πεν.Κέιν)

Μάντσεστερ Σίτι-Μπράιτον 2-0
(29′ Στέρλινγκ, 65′ Αγουέρο)

Νιούκαστλ-Λέστερ 0-2
( 30′ Βάρντι, 73′ Μαγκουάιρ)

Γουλβς-Σαουθάμπτον 2-0

(79′ Καβαλέιρο, 87′ Κάστρο)

Τσέλσι-Λίβεπρουλ 1-1
(25’ Αζάρ – 89’ Στάριτζ)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Κάρντιφ-Μπέρνλι (18:00)

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου

Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας (22:00)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική:

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου

Μπράιτον-Γουέστ Χαμ (22:00)

Σάββατο 6 Οκτωβρίου

Μπέρνλι-Χάντερσφιλντ (17:00)
Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς
Λέστερ-Έβερτον
Τότεναμ-Κάρντιφ
Γουότρφορντ-Μπόρνμουθ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

Φούλαμ-Άρσεναλ (14:00)
Σουόνσι-Τσέλσι (16:15)
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.