Επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος στις 6 Οκτωβρίου

Επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος στις 6 Οκτωβρίου

Με τη διεξαγωγή του χθεσινού αγώνα του Απόλλωνα με την Ένωση που αφορούσε την πρώτη αγωνιστική, ολοκληρώθηκε άλλη μια εκκρεμότητα του Πρωταθλήματος Cyta.

Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα Super Cup το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Σεπτεμβρίου δεν θα έχουμε αγωνιστική και επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 6 – 7 Οκτωβρίου με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής.

Στη μέχρι τώρα διαδρομή του Πρωταθλήματος ΑΕΛ και Απόλλωνας έχουν να επιδείξουν το αλάνθαστο. Η ΑΕΛ βρίσκεται στους δώδεκα βαθμούς και ο Απόλλωνας στους εννέα αλλά σε τρεις αγώνες.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί το μηδέν παθητικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

ΠτΔ: Σε συνεχή επαφή με Φον ντερ Λάιεν - Όσα ανέφερε για διορισμό Αναγνωστόπουλου

Σε επαφή με τους επικεφαλής των θεσμών της ΕΕ που βρίσκονται στην Τουρκία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Κυπριακό, είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.