Η Ε.Ν.Π πήγε Τσίρειο χωρίς 18 παίκτες! – Οι Κύπριοι που αγωνίστηκαν και από τις δυο ομάδες

Η Ε.Ν.Π πήγε Τσίρειο χωρίς 18 παίκτες! – Οι Κύπριοι που αγωνίστηκαν και από τις δυο ομάδες

Με δεδομένες τις 18 απουσίες που είχε η ομάδα της Ένωσης, ο Αντρέ Πάους προσπάθησε να παρατάξει μία… αξιοπρεπή ενδεκάδα.

Από την Ε.Ν.Π. είδαμε να αγωνίζονται συνολικά δέκα Κύπριοι ποδοσφαιριστές, επτά ως βασικοί και τρεις ως αλλαγή, ενώ ο Σοφρώνης Αυγουστή χρησιμοποίησε μόλις έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα του και έναν ως αλλαγή.

Συγκεκριμένα, από πλευράς Ένωσης αγωνίστηκαν οι Μέρτακκας, Κουμής, Νικολάου, Κοσμάς, Κολοκούδιας, Φράγκος, Παύλου, Ελευθερίου, Θεόδωρος Κολοκούδιας και ο Ξιούρος.

Ενώ από τον Απόλλωνα, αγωνίστηκαν οι Στυλιανού και Ψύχας…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE