Έτοιμο για διάνοιξη το οδόφραγμα της Δερύνειας

Έτοιμο για διάνοιξη το οδόφραγμα της Δερύνειας

Έτοιμο για διάνοιξη το οδόφραγμα της Δερύνειας τη Δευτέρα, δηλώνει ο Ερχιουρμάν.

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στο οδόφραγμα της Δερύνειας το οποίο τη Δευτέρα θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει ενώ το οδόφραγμα Απλικίου θα είναι έτοιμο σε 10 μέρες, δήλωσε ο «πρωθυπουργός», Τουφάν Ερχιουρμάν και πρόσθεσε ότι η απόφαση για τις ημερομηνίες διάνοιξης απομένει στους ηγέτες.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ερχιουρμάν επισκέφθηκε σήμερα επιτόπου το οδόφραγμα στο τ/κ σημείο ελέγχου μαζί με 4 «υπουργούς», συγκοινωνιών, εσωτερικών, εργασίας και γεωργίας.

Η Γενί Ντουζέν δημοσιοποιεί φωτογραφίες από τις καμπίνες που έχουν τοποθετηθεί για τους «αστυνομικούς» και τους «τελωνειακούς» που θα στελεχώνουν το σημείο ελέγχου, υπογραμμίζοντας πως αυτά έχουν τοποθετηθεί προσωρινά.

«Η τ/κ πλευρά δεν θα είναι αυτή που θα προκαλέσει καθυστέρηση στη διάνοιξη», ανέφερε ο κ. Ερχιουρμάν. «Εμείς ολοκληρώσαμε την τεχνική εργασία, η διαδικασία από δω και στο εξής εναπόκειται στους δύο ηγέτες. Ελπίζω ότι η πολιτική απόφαση δεν θα αργήσει και οι διελεύσεις θα αρχίσουν», σημείωσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE