ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Ανοίγει διάπλατα η πύλη - Ελεύθερος ο Βέργας και άλλα «ηχηρά» ονόματα

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Ανοίγει διάπλατα η πύλη - Ελεύθερος ο Βέργας και άλλα «ηχηρά» ονόματα

Μετά την αποφυλάκιση του ισοβίτη Καυκαρή, του Ρίκκου Ερωτοκρίτου και του Στάθη Κιττή, η πύλη των Κεντρικών Φυλακών ανοίγει «διάπλατα» και για άλλα «ηχηρά» ονόματα που καταδικάστηκαν για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ.

Μετά από σχετικό αίτημα τους στο Συμβούλιο αποφυλακίσεως επ' αδεία το οποίο έγινε αποδεκτό αφέθηκαν ελεύθεροι οι Σάββας Βέργας, Φειδίας Σαρίκας, Εύτύχιος Μαληκκίδης και ο Βάσος Βασιλείου.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο ΣΑΠΑ είχαν ημερομηνία αποφυλάκισης εντός του 2019 μετά και από την Προεδρική χάρη που έλαβαν όλοι οι κρατούμενοι μετά την εκλογή Νίκου Αναστασιάδη (μια πρακτική που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια) και μείωνε την ποινή κατά το 1/3.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE