Περιπέτεια για επιβάτες πτήσης- Ο πιλότος το προσγείωσε στη θάλασσα! VIDEO

Περιπέτεια για επιβάτες πτήσης- Ο πιλότος το προσγείωσε στη θάλασσα! VIDEO

Ένα επιβατικό αεροσκάφος στη Μικρονησία (σύμπλεγμα νησιών κοντά στην Ωκεανία) κατέληξε σε λιμνοθάλασσα, αφού όπως σημειώνεται έχασε τον διάδρομο προσγέιωσης.

Πρόκειται για πτήση της Air Niguiri, κρατικής αερογραμμής της Παπούας-Νέας Γουινέας η οποία μεταφέρεται 36 επιβάτες και 11 μέλη πληρώματος.

«Το αεροσκάφος προσέκρουσε στο νερό περίπου 150 μέτρα από το διάδρομο προσγείωσης» δήλωσε ο υπεύθυνος του αεροδρομίου, Τζίμι Εμίλιο. «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε, όμως θα ξεκινήσει η έρευνα». 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πιλότος επιχείρησε να προσγειώσει το αεροπλάνο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα το καταλήξει στη λιμνοθάλασσα.

Η πτήση 73 εκτελούσε το δρομολόγιο Phonpei – Port Moresby με ενδιάμεσο σταθμό την πολιτεία Chuuk.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE