ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 22χρονος - Τον 'πρόδωσε' ένα γραμμάριο

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 22χρονος - Τον 'πρόδωσε' ένα γραμμάριο

Στη σύλληψη 22χρονου κατοίκου Πάφου προχώρησε η ΥΚΑΝ για παράνομη κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη (27/9), μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο της Πάφου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος κάτοικος Πάφου.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου.

Ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 34 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων περίπου, μία ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €1150.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE