Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Οι αγώνες Λευκοθέα Λατσιών – Πάφια, Ομόνοια Λευκωσίας – Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00πμ.
Ο αγώνας του Απόλλων Λυμπιών με τη Champions Ύψωνα θα διεξαχθεί επίσης το Σάββατο και θα αρχίσει στις 16:00.
Ο αγώνας ΕΝΠ / ΑΕ Αμμοχώστου – ΘΟΪ Λακατάμιας θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00πμ στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας, αντί στο Δημοτικό Στάδιο Τάσος Μάρκου.
Με τη στήριξη της ΚΟΠ ο πιο πάνω αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.
Ο αγώνας της Barcelona FA Pyrgos Limassol με την ομάδα Apollon Ladies έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 17 Οκτωβρίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




