ΚΑΙΡΟΣ: Αισθητά ψηλή η θερμοκρασία - Πότε επιστρέφει στην κανονικότητα

ΚΑΙΡΟΣ: Αισθητά ψηλή η θερμοκρασία - Πότε επιστρέφει στην κανονικότητα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή (28/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι, αρχικά, θα πνέουν θαλάσσιοι, 3 μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια  και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες κυρίως ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Τη Δευτέρα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, που είναι λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση για να παραμείνει στα ίδια επίπεδα και την Δευτέρα, κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.