To πρώτο τρόπαιο στον Παρνασσό

To πρώτο τρόπαιο στον Παρνασσό

Πανηγυρίζει ο Παρνασσός… το πρώτο του Σούπερ Καπ

Σ΄ ένα παιχνίδι, διαφήμιση της Κυπριακής Χειροσφαίρισης δείγμα τον όσον θα ζήσει την φετινή χρονιά ο Παρνασσός Στροβόλου ήταν αυτός τελικά που στο φινάλε κέρδισε με 17-16 του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιου Κύπρου και κατέκτησε το πρώτο Σούπερ Καπ στην ιστορία του.

Δυνατό, με πάθος, ένταση το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και με το τρόπαιο να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτά του παιχνιδιού με τον Παρνασσό να κερδίζει για 2η σερί φορά το Ευρωπαϊκό μετά την περσινή κατάκτηση του Κυπελλου.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό με τον Παρνασσό να κάνει πολύ καλό ξεκίνημα αφού κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια το Ευρωπαικό ισορρόπησε κάπως τον ρυθμό του αγώνα ωστόσο η ομάδα του Στροβόλου έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ταρτίο και έχοντας τις λύσεις στην επίθεση ξέφυγε κάπως στο σκορ και προηγήθηκε με 9-5 αποτέλεσμα που οδήγησε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το 2ο μέρος ήταν επίσης δυνατό και αμφίρροπο, η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου προσπάθησε να περιορίσει επιθετικά τον Στούμπη που ήταν συνεχή απειλή και να βρει τις λύσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση του τροπαίου. Μετά το 45ο λεπτό το Ευρωπαϊκό κατάφερε να μειώσει στο γκολ, μέχρι το φινάλε οι δύο ομάδες βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκορ χωρίς όμως ο Παρνασσός να χάσει ποτέ το προβάδισμα.

Στο τελευταίο λεπτό και μετά την άστοχη επιθετική προσπάθεια της ομάδας του Στροβόλου, το Ευρωπαϊκό έχοντας όλο το χρόνο μπροστά του προσπάθησε για την ισοφάριση όμως εκεί μίλησε η κλάση του Ταρτίου.

Ο τερματοφύλακας του Παρνασσού με σωτήρια επέμβαση του λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε κράτησε το προβάδισμα υπέρ της ομάδας του 17-16 χαρίζοντας της ουσιαστικά το πρώτο Σούπερ Καπ στην ιστορία της. Κορυφαίος του αγώνα αναμφίβολα ήταν ο Ταρτίος ο οποίος με τις επεμβάσεις του περιόρισε επιθετικά το Ευρωπαϊκό ενώ μεγάλη εμφάνιση από τον Στούμπη ο οποίος πέτυχε τα 7 από τα 17 γκολ του Παρνασσού. Ίδιο αριθμό τερμάτων πέτυχε και ο Καρκαλάτος ο οποίος ξεχώρισε από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE