Έντονο το παράπονο και η απορία του Ολίβα: «Είναι τρελό…»

Έντονο το παράπονο και η απορία του Ολίβα: «Είναι τρελό…»

Το παράπονο του για το… τρελό όπως το χαρακτήρισε πρόγραμμα, εξέφρασε στις δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας ο Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα με τις ατάκες του Ισπανού τεχνικού:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ομάδα θα αρχίσει να βελτιώνεται. Αυτό όμως που συμβαίνει με το πρόγραμμα είναι τρελό.

Παίζουμε ένα παιχνίδι, σταματάμε δύο εβδομάδες, μετά πάλι δύο αγώνες και σταματάμε για άλλες δύο εβδομάδες. Είναι μία τρέλα.

Παρ΄ όλα αυτά, η ομάδα κάθε μέρα θα είναι καλύτερη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σιγουριά του Ολίβα, οι απίθανες ατάκες και το σύνθημα για τη συνέχεια – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE