Επιθεωρεί το οδόφραγμα της Δερύνειας ο Ερχιουρμάν

Επιθεωρεί το οδόφραγμα της Δερύνειας ο Ερχιουρμάν

Ο «πρωθυπουργός» Τουφάν Ερχιουρμάν θα επιθεωρήσει την Παρασκευή το οδόφραγμα της Δερύνειας, συνοδευόμενος από «υπουργούς».

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη 13.00 μετά το μεσημέρι και τον κ. Ερχιουρμάν θα συνοδεύουν ο «υπουργός μεταφορών» Τολγκά Ατακάν, η «υπουργός εσωτερικών» Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς και ο «υπουργός γεωργίας» Ερκούτ Σαχαλί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE