Έμπλεξαν τον Σούγλη σε συζητήσεις με το ΔΗΚΟ για τις Ευρωεκλογές- Διαψεύδει ο δημοσιογράφος

Έμπλεξαν τον Σούγλη σε συζητήσεις με το ΔΗΚΟ για τις Ευρωεκλογές- Διαψεύδει ο δημοσιογράφος

Πληροφορίες που τον θέλουν να συζητά με το ΔΗΚΟ ώστε να κατέλθει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές διαψεύδει ο εκλεκτός συνάδελφος και παρουσιαστής της εκπομπής «H Aλήθεια καίει» στο Capital.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Δημήτρης Σούγκλης αναφέρει: Διαψεύδω πληροφορίες ή/καί δημοσιεύματα, που με φέρουν να "συζητώ" με το ΔΗΚΟ για τις προσεχείς Ευρωεκλογές. Δεν γνωρίζω αν συζητήθηκε το όνομα μου σε ψεσινή συνεδρία του ΔΗΚΟ (όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα), δεν με πήρε και δεν με βολιδοσκόπησε κανείς από το συγκεκριμένο κόμμα»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE