Αρχίζει το δυνατό τουρνουά που διοργανώνει η Ανόρθωση – ΧΩΡΙΣ κάρτα φιλάθλου!

Αρχίζει το δυνατό τουρνουά που διοργανώνει η Ανόρθωση – ΧΩΡΙΣ κάρτα φιλάθλου!

Το γραφείο Τύπου του σωματείου της Ανόρθωσης, καλεί τον κόσμο της «Κυρίας» όπως δώσει το παρών του στο τουρνουά πετόσφαιρας γυναικών, στο οποίο συμμετέχουν η διοργανώτρια ομάδα, η Ολυμπιάδα, ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι Χάιφα.

Τονίζεται επίσης στην ανακοίνωση, ότι δεν απαιτείται κάρτα φιλάθλου για είσοδο στις κερκίδες.

Αναλυτικά:

«Αρχίζει απόψε στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου, το Τουρνουά Πετόσφαιρας Γυναικών που διωργανώνει η ομάδα μας .

Πρώτος αγώνας ορίστηκε ανάμεσα σε Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και Παναθηναικό στις 18:30 και ο δεύτερος ανάμεσα στην Ανόρθωση και Μακάμπι Χαϊφα στις 20:30.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου προσκαλεί όλο το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στην διοργάνωση, η οποία αναμένεται να προσφέρει υψηλού επιπέδου θέαμα αλλά και συγκινήσεις.

Υπενθιμίζουμε ότι το εισιτήριο έχει καθοριστεί στα €5,00 και δεν απαιτείται ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ για είσοδο στο γήπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE