ΚΥΠΡΟΣ: Μειώθηκαν τον Αύγουστο οι πωλήσεις πετρελαιοειδών και τα αποθέματα

ΚΥΠΡΟΣ: Μειώθηκαν τον Αύγουστο οι πωλήσεις πετρελαιοειδών και τα αποθέματα

Οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν μείωση 9,8% τον Αύγουστο, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, πτώση παρατηρήθηκε στις προμήθειες πετρελαίου σε πλοία, καθώς και στις πωλήσεις ασφάλτου, ελαφρού και βαρέος μαζούτ, πετρελαίου κίνησης και ακάθαρτου πετρελαίου.
 
Αντίθετα, άνοδος σημειώθηκε στις πωλήσεις καθαρού πετρελαίου και στις προμήθειες πετρελαίου σε αεροπλάνα.
 
Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν πτώση 10,8% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
 
Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2018, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν αύξηση 0,9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE