ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: «Όταν είναι έτοιμοι οι Ελληνοκύπριοι, θα είμαστε κι εμείς»

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: «Όταν είναι έτοιμοι οι Ελληνοκύπριοι, θα είμαστε κι εμείς»

Επιτόπου έρευνα στο οδόφραγμα Απλικίου έκανε την Τετάρτη (26/9) ο «υπουργός συγκοινωνιών», Τολγκά Ατακάν που αναπληροί τον «υπουργό εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι.

Φέρεται να δήλωσε για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Απλικίου και Δερύνειας ότι «όταν πληροφορηθούμε ότι είναι έτοιμη η ελληνοκυπριακή πλευρά, θα είμαστε έτοιμοι κι εμείς».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Κίπρις, ο κ. Ατακάν ενημερώθηκε για τις εργασίες και στα δύο οδοφράγματα.

Στο μεταξύ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επαρχιακός γραμματέας του ΡΤΚ στην Αμμόχωστο, Οκτάι Καγιάλπ έγραψε ότι το οδόφραγμα της Δερύνειας θα ανοίξει πολύ σύντομα, λέγοντας ότι αυτό είναι κοινή επιτυχία τόσο του «πρωθυπουργού» Ερχιουρμάν που πήρε την πρωτοβουλία να προχωρήσει στις εργασίες υποδομής χωρίς διαγωνισμούς, όσο και των πολιτών που είναι υπέρ της λύσης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE