Κύπρια ηθοποιός διαφημίζει την «εκκεντρική» σειρά γυαλιών του Μουζουράκη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπρια ηθοποιός διαφημίζει την «εκκεντρική» σειρά γυαλιών του Μουζουράκη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός διαφημίζει την σειρά γυαλιών του Μουζουράκη, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί «εκκεντρική».  

Ο Πάνος Μουζουράκης μετά το 'VOICE' συγκαταλέγεται στους αγαπημένους καλλιτέχνες στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο. 

Οπόταν δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι λανσάρει την δική του σειρά γυαλιών. Εντύπωση δεν μας κάνει επίσης το γεγονός ότι τα γυαλιά του Πάνου Μουζουράκη είναι μοναδικά και κάπως εκκεντρικά, όπως και ο δημιουργός τους. 

Τα γυαλιά του Πάνου Μουζουράκη φόρεσε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η Κύπρια ηθοποιός διαθέτει ένα πανέμορφο πρόσωπο, στο οποίο 'ούλλα ταιρκάζουν τζιαι ούλλα πρέπουν' και ήταν η ιδανική γυναίκα για να τα πλασάρει στην αγορά. 

Δείτε τις φωτογραφίες της Τόνιας Σωτηροπούλου με τα γυαλιά του Πάνου Μουζουράκη: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE