Τραγικό θανατηφόρο στην Ελλάδα - Τρένο συγκρούστηκε με όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικό θανατηφόρο στην Ελλάδα - Τρένο συγκρούστηκε με όχημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγική κατάληξη είχε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/9), όταν ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να περάσει τη διασταύρωση με τη σιδηροδρομική γραμμή την ώρα που διερχόταν τρένο, στην παλιά εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών λίγο πριν από την Τιθορέα.

Πρόκειται για την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Λαμίας - Τιθορέας η οποία χρησιμοποιείται μόνο για δύο δρομολόγια την ημέρα από την Λαμία προς την Αθήνα ένα το πρωί και ένα το βράδυ.

Σύμφωνα όσα αναφέρει το Protothema.gr στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Δυο γυναίκες και δυο άντρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από το αυτοκίνητο εξήλθαν μόνα τους τα τρία άτομα, ενώ η πυροσβεστική έσπευσε για τον απεγκλωβισμό μιας γυναίκας, η οποία τελικά δεν τα κατάφερε.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 4 καθηγητές που πήγαιναν από Λαμία στο Γυμνάσιο της Τιθορέας, δύο άντρες (ο ένας ιερέας) και δύο γυναίκες. Νεκρή είναι η μία καθηγήτρια που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Το τρένο παρέσυρε το αυτοκίνητο για ένα χιλιόμετρο.

Η σιδηροδρομική συγκοινωνία στο παλιό σιδηροδρομικό δίκτυο έχει διακοπεί αλλά αυτό δεν επηρεάζει την σιδηροδρομική συγκοινωνία Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς αυτή εξελίσσεται από τη νέα σιδηροδρομική γραμμή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE