Anadolu: Η Αγκυρα ζητά τη συνδρομή της Interpol για έκδοση των «8»

Anadolu: Η Αγκυρα ζητά τη συνδρομή της Interpol για έκδοση των «8»

Βοήθεια από την Interpol για το ζήτημα των 8 Τούρκων αξιωματικών που έχουν καταφύγει στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, ζητά η Τουρκία.

Οπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu, το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, όπου εκδικάστηκε η υπόθεση Τούρκου στρατιωτικού που άνηκε στην ομάδα των «8», διέταξε να αποσταλεί στην Interpol κόκκινο δελτίο» για την έκδοση των Τούρκων αξιωματικών που αυτομόλησαν στη χώρα μας.

Το ρεπορτάζ μεταδίδει πως εις βάρος των «8» έχει σχηματιστεί κατηγορητήριο καταπέλτης, καθώς φέρεται να συμμετείχαν σε σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν.

Δημοσίευμα της τουρκικής Sabah στα μέσα Σεπτεμβρίου σημείωνε πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν που βρίσκονται οι «8» και πως φυλάσσονται 24 ώρες το 24ωρο από 200 άτομα, τα οποία είναι Αμερικανοί πράκτορες, μέλη της ΕΥΠ, Έλληνες αστυνομικοί και ελεύθεροι σκοπευτές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE