ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Τροχαία σύγκρουση - 34χρονος οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Τροχαία σύγκρουση - 34χρονος οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/9) στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17:00, ενώ 34χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου, οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη, επίσης κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου.

Από τη σύγκρουση, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στα δύο αυτοκίνητα χωρίς τραυματισμούς των δύο οδηγών.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου αλκοτέστ που διενεργήθηκε στον 34χρονο, η αρχική ένδειξη ήταν 135μg αντί 9 και η τελική ένδειξη ήταν 120μg αντί 9 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Επιπρόσθετα, ο 34χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο με μαθητική άδεια οδήγησης.

Ο 34χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE